Nejnovější recenze ze sekce Nehty
s produktem se mi skvěle pracuje,barvičky na nehteh vypadají luxusně,vřele doporučuji hlavně pokud jsou vaši zákazníci mladí tyto glitry jdou velmi na odbyt
- super sada
- žádné proti nemám
super obchod
- čistič znám je výborný a byl v akci takže supr cena
tento produkt jsem si vybrala,protože ho znám jsem s ním spokojená a byl v akci takže supr cena
- lepidlo mám vyzkošené a je opravdu kvalitní
Rychlá dodávka, komunika s prodávajícím byla při prvním nákupu rychlá, spokojenost!
ok
- Skvěle stírá zbytky gelu!
- Maličký zápach!
Celkově vyhovující=)
- Drží perfektně!
- Skvělá cena!
- Nic!
Tento produkt je vynikající a cenově vyhovující!
ZATÍM JSEM SPOKOJENÁ
Výborné, přesně to co jsem očekávala
- ´)=
- ¨)ú%
=0)=é§
- bf
- bsdthkjtj
dhmmrtjhruihrvmz vřb inb g áýb h j hj háýuhn hiugh iuhiuhí hjáíozhoirhvoizwh hofhgv bjtoirgh bhrtogz geihter iuerhgrebw ivhekwrjb nbjgbn nh hjv nf v v v v v v v v vv hrbv uzřčtg n g tbnn nb ečziuhjfg bv gfbh tžhzo kjgh iudeřzhjiřžhjzgu n giuhiotrez hgiučřh kujbžhn jkj k kjn ktjh zhřkzghktjrhgnkj fkj k u mgk ekuthg i kjth tkj hjtžzh ižř jhižhnzj tm gjnbnfdihiort n h jhiotjz tjhoktiotrigoh tjkhtrg kji hjt ht htrhtjihthj thte jktrhjth j jk jghj thgjhjhhgjhdfughthjvgbn thgjtngbtjkrbgjtrbjkgbejkbgkjt nbjknjbntnkjb m ukhtrnhjn jfkngjbnkgjfnb knbjkgf g njnjbgnjgn gjhn ngbnb ktjjghtkjr k gkjfbgjtnjg kj kjghbjktrh uthgtjngjhfjgbvhfjghfdj hjghfgkdhgkfjfdshskjhjs fjbjgbfsdkbgkjsdfgbjkdfsb ggg bk bkjb kjbkj b kjb kjbkujbjkkkkkkkkkkkkk bj bjbjkkkkkkkkkkbjkngjkrgbnfkdnibvdfhigbodrfjigbnkvclnb nbnigofbhjn iokn ofnbigujn bvhtio fghbnigfnbitrjngklbn hntiuhnb kltnmghklfg nghitrjnhkbfgnkbtnghklfnivn ithzngkhtrighnflihtlihskztřrhgtifghifdh nighih njkhngrhgirghrjfghkfjhskgjhjhg b jbjfbhdfjhgjfhgurhgkjknvfngkjfhjghreuhg bgdfhgfhdsgufshguhtr gtr gjrbjngjebgufbgubfdjgurehgjvfnd njjjjgnjdf fvd ,jfn df,jvhxc fvbvbv nbhjdfb bm f hgkj kfndbjhfg mbgfbgkjbbgsbgkshb jf aahojj jk jjlakj kaklji ifdjksdk de se akjfljkdjklj
- coool
- nevim
je to levný
- tenký šteteček
- nevím
je to tenkej šteteček, kupte si to.
- Žádné pro nemá.
- Neschne (!!!) , LEPÍ (!!!) , neodmašťuje (!!!) , po půlhodině čekání pořád lepí,musela jsem ho setřít odlakovačem. 130,-Kč vyhozených z okna. Bohužel jsem tento primer neznala a koupila tak zajíce v pytli- VELMI ŠPATNÉHO. NEDOPORUČUJU !!!
U produktu v e-shopu (www.modelaznehtu.cz) v 90% chybí popisy, tak se člověk lehce spálí.
Nic od Enii-Nails už nechci ani zadarmo.Protože když dokážou udělat takovýto nahouby primer, co dalšího pokazili??? Nejsem tak bohatá, abych vyhazovala peníze z okna.
Kamarádka má primer od firmy Q-NAILS a to je super primer, Sice štípe,ale člověk vidí,že schne bleskově, je báááječný. Protože Q-NAILS nemá pobočku v Praze, ale až v Plzni, objednala jsem primer na který píšu recenzi.OBROVSKÉ ZKLAMÁNÍ.
- nadherna vune,snadna manipulace
- zadne zatim nejsou